سفارش تبلیغ
صبا ویژن

Tecnology Of Mechanic

 

بیم از خدا کلید هر حکمتی است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?

سه شنبه 87/10/10  ساعت 8:9 عصر

آموزش دانلود از راپید شیر....

ابتدا روی free user کلیک کرده

                                 

بعد از بستن همه ابزارهای دانلود که در ویندوز نصب شده وارد صفحه ای میشوید که از شما میخواهد چند ثانیه صبر کنید

 

                    

میزان صبر کردن شما بستگی به دفعات دانلود شما از این سایت در ساعات اخیر دارد

باید توجه داشته باشد در آن واحد نمیتوانید دو فایل ازسایت دانلود نمایید

بعد از اتمام ثانیه ها صفحه زیر ظاهر میشود

         

سپس روی گزینه دانلود  کلیک کلیک کنید و فایل را ذخیره نمایید



  • کلمات کلیدی :
  • نظر شما( )
    ?

    سه شنبه 87/10/10  ساعت 8:2 عصر

    سیستم تعلیق

    سیستم تعلیق

    ( قسمت دوم )

    ضربه گیر

    تا زمانی که خودرویی فاقد یک ساختار تقلیل دهنده نیرو باشد، فنر آن، انرژی را که از یک دست انداز جذب کرده، به صورت و آهنگ کنترل نشده ای پخش کرده و رها می سازد. فنر در بسامد طبیعی خود باز و بسته می شود تا جایی که همه انرژی را که جذب کرده، از دست بدهد. تعلیقی که تنها بر اساس فنرها طراحی و ساخته شده باشد، سواری بسیار پرتحرک و بسته به نوع زمین، خودرویی غیرقابل کنترل را به وجود می آورد.

    در تعریف ضربه گیر، یا کمک فنر، باید گفت "وسیله ای برای کنترل حرکات نامطلوب فنر در طی فرآیند تقلیل." کمک ها، کار تقلیل نیروی حرکات لرزشی را بر عهده دارند، بدین صورت که انرژی جنبشی (حرکت تعلیق) به انرژی گرمایی تبدیل می شود، و انرژی گرمایی نیز در سیّال روغنی (هیدرولیکی) از بین می رود. برای درک بهتر طرز کار آن، به درون یک کمک فنر نگاهی می اندازیم تا ساختار و عملکردش را بهتر ببینیم.

     

     

     کمک، اساساً یک پمپ روغن است که مابین بدنه خودرو و چرخ های آن قرار گرفته است. سر بالایی آن به بدنه (که همان وزن معلق باشد) و سر پایینی اش به اکسل، نزدیک چرخ (که همان وزن نامعلق باشد)، اتصال دارد. در یک طرح دو لوله ای، که یکی از رایج ترین انواع کمک ها می باشد، سر بالایی (از داخل) به یک میل پیستون متصل است، که آن نیز خود به یک پیستون اتصال دارد، که در نهایت پیستون در لوله ای حاوی سیّال روغنی قرار دارد. لوله ی داخلی را لوله فشار و لوله ی خارجی را لوله ذخیره (محافظ) می نامند. لوله ذخیره، سیال روغنی مازاد را ذخیره می کند.

    هنگامی که چرخ خودرو با دست اندازی در جاده برخورد می کند و باعث باز و بسته شدن فنر می شود، انرژی فنر از طریق سر بالایی کمک به آن منتقل می گردد، و سپس به میل پیستون و در نهایت به پیستون می رسد. منافذی که بر روی پیستون وجود دارند، به سیّال اجازه گذر از خود را می دهند و می گذارند تا در حین حرکت پیستون به سمت بالا و پایین، درلوله فشار جریان داشته یاشد. به علت اندازه نسبتاً ریز سوراخ ها، تحت فشار بالا، تنها مقدار کمی روغن  از آنها درز می کند. این عمل، حرکت پیستون و در نتیجه حرکت فنر را کند می سازد.

    کمک فنرها در دو گردش کار می کنند – گردش تراکم و گردش بسط (یا کشش). گردش تراکم هنگامی اتفاق می افتد که پیستون به سمت پایین حرکت کرده و سیال روغنی را در محفظه زیر پیستون متراکم می کند. گردش بسط در زمان حرکت پیستون به سمت بالای لوله ی فشار رخ می دهد که سبب متراکم شدن سیّال، در قسمت بالای پیستون می گردد. یک خودروی معمولی و یا یک کامیونت، در طول گردش بسط نسبت به گردش تراکم مقاومت بیشتری نشان خواهد داد. با در نظر گرفتن این مطلب، در می یابیم که گردش تراکم، حرکت وزن نامعلق خودرو را کنترل می نماید؛ در حالی که دور بسط، کار دشوارتری را بر عهده دارد: کنترل وزن معلق.

    همه کمک های جدید، نسبت به سرعت حساس هستند – هر چه تعلیق سریع تر حرکت کند، کمک، مقاومت بیشتری را از خود نشان می دهد. این، کمک ها را قادر می سازد تا با شرایط جاده هماهنگ شده و همه تکان های نامطلوب ناشی از حرکت یک خودرو را، از قبیل پرش، موج، شیرجه ترمز و یا نشست شتاب، کنترل نماید.

     

    ستون-پایه و میل موج گیر

    سیستم رایج دیگر برای تقلیل نیرو، ستون و پایه (استرات) نام دارد: اصولاً کمکی که درون فنر قرار دارد. ستون-پایه ها دو کار انجام می دهند: روند تقلیل نیرو را اعمال می کنند، نظیر کمک ها؛ و برای سیستم تعلیق خودرو پشتیبانی ساختاری فراهم می آورند. بدان معنا که ستون-پایه ها وزن بیشتری را نسبت به کمک ها انتقال می دهند؛ که شامل وزن خودرو نمی شود – آنها تنها سرعتی را که وزن در آن منتقل می شود کنترل می نمایند، نه خود وزن را.

     

     

     به دلیل ارتباط زیاد کمک ها و ستون-پایه ها با کنترل خودرو، آنها را می توان به عنوان مشخصه های اصلی امنیتی به حساب آورد. ستون-پایه ها و کمک های کار کرده، ممکن است اجازه انتقال وزن از طرفی به طرف دیگر و از جلو به عقب را دهند. این کار توانایی لاستیک را برای چسبیدن به جاده کاهش می دهد، و البته به همان میزان از دست فرمان (قدرت کنترل خودرو) و کارائی ترمز می کاهد.

    میل موج گیرها (همچنین با نام میل پیچ گیر) همراه با کمک ها یا ستون-پایه ها استفاده می شوند تا به خودروی در حال حرکت، استقامت بیشتری دهند. میل موج گیر، میله ای است فلزی که کلّ اکسل را در بر می گیرد و به صورت موثری دو طرف تعلیق را به یکدیگر متصل می گرداند.

     

     

    هنگامی که تعلیق در یک چرخ، بالا وپایین می رود، میل موج گیر حرکت را به چرخ دیگر انتقال می دهد. این کار باعث ایجاد یک سواری یک سطح تر شده و موج خودرو را کاهش می دهد. به خصوص، هنگامی که خودرو در حال دور زدن می باشد، میل موج گیر، با موج خودرو بر سیستم تعلیق درگیر می شود. به همین خاطر، تقریباً همه خودروهای امروزی دارای میل موج گیر، به عنوان تجهیزات استاندارد می باشند. هرچند اگر خودرویی فاقد این مزیت باشد، با استفاده از کیت ها به راحتی می توان آن را، در هر زمانی نصب نمود.

     

     انواع سیستم های تعلیق

    تا به اینجا، مبحث ما بر سر این بود که فنرها و کمک ها چگونه بر روی چرخ ها عمل می کنند. ولی چهار چرخ خودرو با یکدیگر در دو نظام مستقل کار می کنند – دو چرخ متصل به اکسل جلویی و دو چرخ متصل به اکسل عقب. این بدان معناست که یک خودرو می تواند دو نوع متفاوت از سیستم تعلیق در جلو و عقب داشته باشد و معمولاً بدین گونه است. بیشتر بدین بستگی دارد که دو چرخ توسط اکسلی یک تکه متصل گردیده اند، یا به صورت مستقل در حرکت اند. حالت اولی به نام سیستم یکپارچه شناخته شده، و دومی را نیز با نام سیستم جداگانه می شناسند.

    سیستم تعلیق یکپارچه جلویی، دارای یک اکسل جلو است که دو چرخ را به هم متصل می کند. اساساً همانند یک میله محکم است که در قسمت زیرین جلویی خودرو قرار داشته و در جایش به وسیله فنرهای تخت و کمک ها محکم شده است. این سیستم به طور معمول در کامیون ها و خودروهای باری، استفاده می شود. و سال هاست که در عمده خودروهای سواری به کار گرفته نمی شود.

    در یک سیستم تعلیق یکپارچه جلویی، چرخ های جلویی اجازه حرکت به صورت مستقل دارند. ستون-پایه مک فِرسُن (MacPherson) که توسط شخص وی، از شرکت جنرال موتورز در سال 1947 گسترش پیدا کرد، پر کاربرد ترین سیستم تعلیق جلویی می باشد، به خصوص در خودروهای منطقه ی اروپا.

     

     

     

    ستون-پایه مک فرسن، کمک و فنر پیچشی را ترکیب کرده و به صورت یک واحد در می آورد. این عمل، سیستم تعلیق فشرده تر وسبک تری را برای خودروهای دیفرانسیل جلو فراهم می آورد.

    سیستم تعلیق دو جناغی (همچنین بازوی A شکل) نوع دیگر معمول سیستم تعلیق جداگانه جلویی است.

     

     

    Double-wishbone suspension on Honda Accord 2005 Coupe

     

     در حالی که پیکربندی های بسیار گوناگونی وجود دارد، این طراحی به طور خاص برای حفظ چرخ، از دو بازوی جناغ شکل استفاده می کند. هر جناغ، که دارای دو محل اتصال به شاسی و یکی به چرخ می باشد، یک کمک و فنر پیچشی را برای جذب لرزش ها، حمل می کند. سیستم های تعلیق دو جناغی اجازه کنترل بیشتری را روی زاویه تمایل چرخ می دهند و آن، زاویه ای است که چرخ به خارج یا داخل تمایل پیدا می کند. آنها همچنین کمک به حداقل رسانیدن پیچ یا موج می کنند و احساس هدایت مطمئن تری را فراهم می نمایند. به خاطر همین مشخصات، به طور معمول از سیستم های تعلیق دوجناغی بر چرخ های جلویی خودروهای بزرگتر استفاده می شود.

    حال نگاهی به سیستم های تعلیق عقب می اندازیم.

    اگر یک اکسل یک تکه، چرخ های عقب خودرو را به هم متصل نماید، آنگاه به طور معمول، خودرو دارای سیستم تعلیق بسیار ساده ای می باشد – بر پایه یک فنر تخت یا پیچشی. در طرح اولی، فنرهای تخت مستقیماً به اکسل فرمان می چسبند. دو سر فنرهای تخت به صورت مستقیم به شاسی اتصال پیدا می کند، و کمک، به اتصالی که فنر را به بدنه نگاه می دارد، وصل می گردد. سالیان متمادی، تولید کنندگان خودروهای آمریکایی، استفاده از این طرح را به خاطر سادگی اش ترجیح می دادند.

    همان طرح پایه با جایگزینی فنرهای پیچشی به جای تختی نیز به دست می آید. در این حالت، فنر و کمک می توانند به صورت یکپارچه و یا جدا از هم به کار گرفته شوند. هنگامی که جدا از هم باشند، می توان از فنرهای کوچکتری استفاده نمود تا سیستم تعلیق، فضای کمتری را اشغال نماید.

    اگر هر دو سیستم عقب و جلو، جداگانه باشند آنگاه تمامی چرخ ها به صورت جداگانه به بدنه اتصال و جهش می یابند. و در نتیجه آگهی های بازرگانی خودرو، آن را "سیستم تعلیق چهار چرخ مستقل" می نامند. هر سیستم تعلیقی که بتوان در جلو به کار گرفت، و همینطور مدل های سیستم جداگانه جلویی که در قبل بدانها اشاره گردید، در عقب نیز به کار گرفته می شود. البته در عقب خودرو نظام هدایت (سیستمی که شامل چرخ دنده جناغی بوده و چرخ ها را قادر می سازد تا از جهتی به جهت دیگر گردش یابند) غایب است. این بدان معنی است که تعلیق های جداگانه عقب را می توان نسخ ساده شده جلویی ها دانست، اگر چه قسمت های اصلی به قوت خویش باقی می مانند.

    سیستم های تعلیق ویژه

    تا به اینجا، در این مقاله بحث بر سر تعلیق خودروهای دیفرانسیل جلو و عقب معمولی بوده – خودروهایی که در جاده های عادی و در شرایط رانندگی متعارف استفاده می شوند. ولی در مورد تعلیق خودروهای ویژه نظیر خودروهای تقویت شده، مسابقه ای و یا خودروهای مسابقات خارج از جاده چه؟ در حالی که تعلیق خودروهای ویژه از همان ویژگی های پایه بهره می برند، آنها از خصوصیات برتری نیز، بسته به شرایط رانندگی که در آن قرار دارند، برخوردار هستند. در ادامه یک بررسی را از چگونگی طراحی این سیستم برای سه نوع خودروی ویژه – فولکس باجا، خودروهای مسابقه ای فرمول یک و خودروهای کلاسیک تقویت شده آمریکایی – ارائه می دهیم.

    طراحی فولکس قورباغه ای مشخصاً برای تبدیل شدن به یک خودروی مطلوب برای طرفداران مسابقات خارج از جاده انجام شده بود. با یک مرکز ثقل پایین و قرار گرفتن موتور بر اکسل عقب، فولکسِ تک دیفرانسیل، به راحتی خودروهای دو دیفرانسیل با شرایط غیر جاده ای کنار می آید. البته فولکس قورباغه ای با تجهیزات اولیه (کارخانه ای) خود، با شرایط غیر جاده ای هماهنگ نمی باشد. اکثر فولکس ها به یک سری تغییرات و تبدیل ها نیازمند هستند تا بتوان از آنها در شرایط سخت مسابقات صحرایی باجا کالیفرنیا استفاده نمود.

     

      

     

    یکی از مهمترین تغییرات، در سیستم تعلیق به وجود می آید. با برداشتن سیستم تعلیق میله پیچشی، تجهیزات استانداردی که در جلو وعقب اکثر فولکس های سال های 1936 تا 1977 وجود داشته، می توان فضا را برای چرخ ها و لاستیک های سنگین و مخصوص خارج از جاده باز نمود. کمک فنرهای بلندتری جایگزین کمک های استاندارد شده تا بدنه را بالاتر ببرد و فضای بیشتری را به چرخ ها برای جابه جایی دهد. در بعضی موارد دیده شده که میله های پیچشی را به کل برداشته و با سیستم های فنری فشرده جایگزین می کنند، قطعاتی که شامل فنر و کمک در یک واحد قابل تنظیم قرار دارند. نتیجه این تغییرات، خودرویی است که به چرخ ها اجازه جا به جایی عمودی در حدود 20 اینچ (50 س م) با بیشتر را می دهد. چنین خودرویی به راحتی می تواند از مناطق سخت عبور نموده و اغلب به نظر می آید که پستی و بلندی ها را "نادیده" می گیرد، مانند سنگی که روی آب می جهد.

    خودروی مسابقه ای فرمول یک، اوج تکامل و ابداع را در صنعت اتومبیل به نمایش می گذارد. وزن کم، بدنه های ترکیبی، موتورهای ده سیلندر قدرتمند و فرم ایرودینامیک پیشرفته، منجر به پدید آمدن خودروهایی سریع تر، امن تر و قابل اعتمادتر شده است.

     

     

    برای بالا بردن مهارت راننده به عنوان فاکتور و هدف کلیدی در یک مسابقه، ملزومات و قوانین سختی بر طراحی خودروی مسابقه فرمول یک حاکم می باشد. برای مثال، قوانین مربوط به نظم بخشیدن به طراحی سیستم تعلیق بیان می کند که همه خودروهای فرمول یک بایستی به شیوه معمول فنربندی شوند، و اجازه استفاده از تعلیق های پویا (که توسط کامپیوتر کنترل و تنظیم شده اند) نمی دهد. با در نظر گرفتن این مطلب، خودروها دارای یک سیستم تعلیق چند اتصالی می شوند، که از یک مکانیزم چند میله ای استفاده می کند، همانند سیستم دوجناغی.

    یاد آور می شویم که یک طرح دوجناغی از دو بازوی کنترل جناغ شکل استفاده می کند، تا حرکت بالا و پایین هر چرخ را کنترل نماید. هر بازو سه نقطه اتصال دارد – دو تا به شاسی و یکی در توپی چرخ – و هر اتصال دارای لولا است تا بتواند حرکت چرخ را کنترل کند. در همه خودروها فایده اولیه تعلیق دوجناغی، کنترل می باشد. هندسه بازوها و حرکت پذیری اتصالات به مهندسان، نهایت کنترل را بر زوایای چرخ و دیگر حرکات خودرو نظیر بلند شدن، نشست و یا پرش می دهد. هر چند بر خلاف خودروهای خیابانی و جاده ای، در خودروی فرمول یک، کمک ها و فنرهای پیچشی مستقیماً به بازوهای کنترل متصل نمی شوند. در عوض آنها به صورت افقی در طول خودرو قرار می گیرند و به وسیله یک سری میله و میل لنگ از دور کنترل می شوند. با چنین تنظیماتی، میله ها و میل لنگ ها حرکات بالا و پایینی چرخ را به حرکت عقب و جلویی تجهیزات فنری و تقلیل دهنده تبدیل می کنند.

    دوره خودروهای کلاسیک تقویت شده آمریکایی از سال 1945 تا حدود 1965 می باشد. مانند فولکس های قورباغه ای، خودروهای کلاسیک تقویت شده، نیاز به تغییرات مشخصی از طرف صاحبانشان داشتتند. هر چند بر خلاف فولکس های قورباغه ای که بر روی شاسی فولکس ساخته شده اند، خودروهای تقویت شده بر روی انواع مختلفی ازمدل های قدیمی و اغلب تاریخی سوار بودند: خودروهایی که قبل از سال 1945 در خط تولید قرار داشتند، خوراک مناسبی برای تبدیلات تقویتی بودند، زیرا بدنه و شاسی های آنها اغلب در حالت خوبی قرار داشت، در حالی که موتورها و گیربکس هایشان (بخش انتقال نیرو) نیاز به جایگزینی کامل داشت. برای طرفداران و علاقه مندان خودروهای تقویتی کلاسیک، این دقیقاً همان چیزی بود که آنها می خواستند؛ زیرا به آنها اجازه نصب موتورهایی بس پر قدرت تر و قابل اطمینان تر می داد، نظیر فورد هشت سیلندر سر تخت و یا شورلت هشت سیلندر.

     

     

     

    1923 T-bucket

     یک نمونه ی خودروی تقویت شده مردمی T-Bucket نام داشت، زیرا بر پایه فورد مدل T ساخته شده بود. فرم معمول تعلیق، در جلوی فورد مدل T شامل یک اکسل I شکل یک تکه (تعلیق یکپارچه) یک فنر U شکل کالسکه ای (فنر تخت) و یک میله ی جناغی شکل (شعاعی) با توپی در میانه آن، که در یک کاسه که به گیربکس متصل بود، می چرخید. مهندسان فورد، مدل T را برای سواری در سطح بالاتر و همراه با حرکات بسیار زیاد سیستم تعلیق ساختند، تا مدلی ایده آل برای جاده های سخت و ابتدایی دهه 1930 باشد. ولی پس از جنگ جهانی دوم، خودروهای تقویتی شروع به تجربه موتورهای بزرگتری نظیر کادیلاک یا لینکلن بر روی خود کردند، واین بدین معنی بود که میله شعاعی جناغی-شکل، دیگر قابل استفاده نبود. و به جای آن، توپ مرکزی را حذف نموده و دو سر آن را به میله های شاسی جوش دادند. این طرح "جناغ دو تکه"، اکسل جلویی را حدود 1 اینچ (2.5 س م) پایین تر آورد و قدرت هدایت را بهبود بخشید.

    پایین آوردن اکسل بیش از 1 اینچ، نیازمند یک طراحی کاملاً نوین بود؛ کاری که توسط شرکت بل اوتو انجام گردید. در طی دهه های 1940 و 1950، شرکت بل اوتو "اکسل های لوله ای پایین آمده" را معرفی کرد که خودرو را 5 اینچ کامل (13 س م) پایین آورد. اکسل های لوله ای از لوله های استیل نرم ساخته شده بودند و قدرت را همراه با ایرودینامیک در تعادل نگاه می داشتند. همچنین سطح استیلی، روکش کرومی را بهتر از اکسل های میله ای I شکل قبول می کرد؛ بنابراین تقویتی بازان اغلب، آنها را به خاطر کیفییات زیبایی شناختی شان ترجیح می دادند.

    هر چند، برخی تقویتی بازان معتقد بودند که کنترل خوب فشارهای رانندگی، بر سختی اکسل های لوله ای و ناتوانی آنها در انعطاف پذیری نمی چربد. برای مرتفع ساختن این مشکل، تقویتی بازان، "تعلیق چهار میله ای" را معرفی کردند که دو اتصال آن بر روی اکسل و دو تای دیگر بر روی شاسی بود. در هر نقطه اتصال، انتهای میل های مدل-هواپیمایی، حرکات بسیاری را در تمام زوایا فراهم می نمودند. نتیجه؟ سیستم چهار میلی، کارکرد تعلیق در همه نوع شرایط رانندگی را بهبود بخشید.

     

     آینده سیستم های تعلیق

    در حالی که فنرها و کمک هایشان دستخوش تغییرات و بهبودهایی گردیده اند، طرح اصلی تعلیق خودرو در طی سال ها، دچار تحول مهمی نشده است. ولی همه این سیستم، با معرفی یک طراحی کاملاً جدید از شرکت Bose در حال تغییر می باشد – همان Bose که برای نوآوری هایش در فناوری صوتی شناخته شده است. بعضی حرفه ای ها، تا بدین حد پیش رفته اند که می گویند سیستم تعلیق Bose، بزرگترین پیشرفت در سیستم تعلیق اتومبیل، از زمان معرفی یک طراحی کاملاً جداگانه، می باشد.

     

     

     

    Bose® Suspension Front Module

     چگونه کار می کند؟ سیستم Bose، به جای یک سیستم سنتی فنر و کمک، از یک موتور الکترومغناطیسی خطی (LEM) در هر چرخ بهره می برد. تقویت کننده ها، برای موتورها الکتریسیته فراهم می آورند، به طوری که با هر بار فشردگی سیستم، نیروی آنها جایگزین می شود. فایده اصلی موتورها این است که آنها مانند تقلیل دهنده های سنتی که بر پایه سیالات بودند، توسط اینرسی محدود نمی شوند. در نتیجه، یک LEM می تواند با سرعت بسیار بالاتری باز و بسته شود که به صورت مجازی، همه لرزش ها در کابین سرنشین را خنثی می سازد. حرکت چرخ نیز به خوبی کنترل می گردد، به طوری که بدنه خودرو در یک سطح باقی می ماند؛ بدون توجه به اتفاقاتی که برای چرخ می افتد. LEM همچنین می تواند حرکت خودرو را هنگام شتاب گرفتن، ترمز کردن و یا پیچیدن خنثی نموده و به راننده حس کنترل بسیار بهتری دهد.

    متاسفانه این تغییر الگوی تعلیق، تا سال 2009 میسر نمی باشد، زمانی که این سیستم نوین برای یک یا چند خودروی اشرافی گران قیمت به کار گرفته می شود. تا آن زمان، رانندگان باید به متودهای آزمون و خطای سیستم های تعلیق، که جاده های پر دست انداز را در طول قرن ها رام کرده اند، اعتماد کنند.

     



  • کلمات کلیدی :
  • نظر شما( )
    ?

    سه شنبه 87/10/10  ساعت 7:42 عصر

    «خودروی ملی سایپا»

    «خودروی ملی سایپا»
    بالاخره انتظارها برای به بازار آمدن خودروی ملی سایپا که مدتها بود قول آن را داده بود به پایان رسبد و نخستین تصاویر از این مدل منتشر شد. محصول آینده سایپا خودرویی است به نام S81 .به گفته سایپا این خودرو قرار است در سال 1387 رونمایی و یا به فروش برسد.
    سایپا مدعی است S81 اولین خودروی کاملا ایرانی است در صورتی که به اعتقاد عده ای از کارشناسان کپی تغییر شکل داده شده کیا ریو است. به اختمال زیاد و با توجه به روند نام گذاری محصولات سایپا این خودرو سایپا 231 نامیده خواهد شد .
    موتور این خودرو مراحل نهایی نمونه سازی خود را طی می کند و نسبت به موتور پراید 15 درصد توان و قدرت آن بهبود یافته است.
    قوای محرکه S81 شامل اکسل، گیربکس و موتور طراحی شده و کاملا در داخل کشور ساخته می شود؛ در عین حال قالب سازی ساخت داخل قطعات تریم این خودرو نیز مراحل نهایی خود را طی می کند.
    گفته میشود توان این خودرو 80 اسب بخار بوده و پلات فرم آن ساخت شرکت سایپا بوده و به گفته مقامات این شرکت به معنای واقعی ملی خواهد بود.
    نمونه های اولیه این خودرو تولید شده و تست های مختلف آن در حال انجام است.
    نایب رییس هیات مدیره سایپا درباره این که آیا در خصوص نصب موتورپایه گازسوز برنامه ای برای این خودرو دارید و اگر این طور است از چه موتوری استفاده خواهید کرد؟ گفت: طراحی موتور پایه گازسوز خودرو S81 شروع شده که با فاصله کمی از تولید نوع بنزین سوز، وارد مدار تولید خواهد شد.






    __________________


  • کلمات کلیدی :
  • نظر شما( )
    ?

    سه شنبه 87/10/10  ساعت 7:37 عصر

    این هم یک مقاله در مورد آیرو دینامیک

    نیروی آیرودینامیکی به عنوان یکی از نیروهای مقاوم وارد از طرف جاده شناخته می شود. نیروی آیرودینامیک وارد بر خورد، با نیروی ودراگ و نیروی بالا برنده و پایین برنده، گشتاور دورانی، پیچشی و چرخشی و صدا اثر متقابل دارد. این نیرو ها بر مصرف اقتصادی سوخت ، کنترل خودرو و NVH فوق العاده موثرند. نیروهای آیرودینامیکی خودرو، از دو منبع نیروی فشار ( دراگ) و اصطکاک چسبنده ( گران رو) به وجود می آیند. در بعضی از نقاط جریان متوقف می شود. نقطه جدایش گویند. پدیده جدایش از اینکه جریان به سادگی از پشت خودرو خارج می شود. جلوگیری می کند فشار در نقطه جدایش، کمتر از منطقه جلوی خودرو است و اختلاف این نیروهای فشار به خاطر شکل نیروی دراگ است. نیروی دراگ ناشی از نیروی اصطکاک گران رو را، در لایه های مرزی روی سطح خودرو، نیروی دراگ اصطکاکی گویند.
    فشار منفی بر روی قسمت جلویی کاپوت خودرو ایجاد میشود گرادیان فشار مخالف در این منطقه دارای این توانایییچ است که جریان لایه مرزی را که موجب بوجود آمدن نیروی دراگ در این نامیده میشود ساکن کند. در چند سال گذشته نصب قطعه کوچکی در جلوی خط کاپوت دارای ارجعیت می باشد زیرا موجب جلوگیری از جدا شدن جریان ورودی کاپوت و کاهش نیروی دراگ میشود.
    انتخاب شیب اتاق عقب و همچنین طول صندوق عقب خودرو رابطه مستقیمی با نیروی آیرودینامیکی که از طریق نقطه جدایش ایجاد می شود دارد. جدایی باید در نقاط مشخص و محدود روی دهد. هر چه این ناحیه کوچک تر باشد نیروی مقاوم کمتر میشود. به صورت تئوری یک شکل ایده آل برای عقب خودرو از نظر آئرودینامیکی شکلی شبیه قطره اشک است.
    از آنجایی که اندازه منطقه جدایش روی نیروی مقاوم آیرودینامیک که تاثیر مستقیم دارد دامنه جریانی که به قسمت عقب خودرو و برای چرخش به سمت پایین آن فشار می آورد بر نیروی بالا برنده آیرودینامیکی بر عقب تاثیر می گذارد. نکته دیگری که باید در طراحی عقب خودرو مورد توجه قرار گیرد. توانایی رفع گرد و غبار روی اتاق عقب و چراغ های عقب است. آشفتگی زیاد جریان در منطقه شامل این چنین اجرایی می باشد. و خاک در این نواحی انباشته خواهد شد. و مانع دید عقب می شود.

    نیروی آیرودینامیکی:
    در نتیجه عکس العمل متقابل بدنه خودرو و جریان هوا، نیروها، و گشتاور ها ایجاد می شوند. این نیرو ها را می توان به صورت سینماتیک به عنوان سه نیرو و سه گشتاور مشخص کردکه این گشتاورها و نیروها حول محورهای اصلی خودرو عمل میکند. این عکس العمل ها به شرح زیرند:

    گشتاور نیرو جهت
    گشتاور پیچشی نیروی آیرودینامیکی ( مثبت در جهت محورx) طولی
    گشتاور دورانی نیروی جانبی(کناری) ( مثبت متمایل به راست محورY) جانبی
    گشتاور چرخشی نیروی بالا برنده ( مثبت در جهت بالا محورZ) عرضی

    مولفه های نیروی مقاوم(دراگ):
    نیروی دراگ بزرگترین و مهمترین نیروی آیرودینامیکی است که خودروهای سواری در سرعتهای معمولی بزرگراهها ، با ان روبرو هستند دراگ کل بر روی خودرو های سواری از ترکیب منابع زیادی ناشی می شودکارهای متفاوتی ممکن است برای کاهش اثرات این نیرو انجام گیرد . شکل زیر یستی از مهمترین نیروهای مقاوم و راههای کاهش آنها را بروی قسمت های مختلف خوردو د ردهه 1970 نشان میدهد .
    از جمله راههای مناسب برای کاهش نیروی دراگ می توان به استفاده از یک صفحه صاف در زیر خودرو ، طراحی درست بر آمدگی های بدنه مانند چرخها حفرها ی چرخ ها اشاره کرد.
    نیروی دراگ قابل توجهی در چرخها به علت جریان برگشتی گردابی در فضاهای خالی بوجود می آید لبه های تیز چرخ ، فرصت بوجود آمدن اثرات جریان در یک سطح افقی را از بین می برد تا زمانی که جرخ تمایل دارد به صورت دایره ای در یک سطح عمودی بچرخد . این تأثیرات بیشتر از آنجه که به نظر بیاید به جرخ برای اثر گذاری بیشتر جریان ، کمک می کند زیرا قسمت جلو در معرض جریان هوا قرار دارد .
    برای بهبود این وضعیت معمول این است که سپر آیرودینامیکی محافظتی در نواحی چرخ ها و سوراخ های چرخ ها قرار می گیرد در صورتی که در چرخ های عقب می توان با کاهش فضای میان سطح زیری وزمین با کم کردن حفر? چرخ ها و کم چرخ ها را در ایجاد نیروی دراگ آیرودینامیکی کاهش داد .
    سیستم خنک کننده آخرین عامل عمد تآثیر گذار بر نیروی دراگ است جریان هوای عبوری از رادیاتور به موتور و محفظ احتراق بر خورد می کند و فشار دینامیکی آن مثل نیروی دراگ روی خودرو اعمال می شود .
    الگوی جریان هوا درون یک قسمت مشخص موتور ممکن است به علت فقدان عمل آیرودینامیکی در این ناحیه بسیار نامنظم باشد بدون توجه به کنترل جریان هوا ف هوای ورودی از میان رادیاتور ، قسمتی از حرکت پیش برنده را تلف می کند .


    آیرودینامیک و کاهش مصرف سوخت

    همانطور که مشخص است کلیه خودروها در هوا یک سیال است حرکت می کنند. از این رو با شکل گیری لایه هیدرودینامیکی بر روی بدنه خودرو نیروی درگ بر روی خودرو اثر می گذارد حال اگر این نیرو را بر هر صورتی به مقدار حداقل و بهینه رساند. می توان تا حد قابل ملاحظه ای در مصرف سوخت صرفه جویی کرد و بنابراین تا حد زیادی از تولید آلاینده ها و بالخص گاز دی اکسید کربن جلوگیری می شود.
    حرکت در جهت بهینه سازی بدنه 1975 با جهش در مصرف سوخت خودرو های بین نسل تولیدی دهه 1960و 1970 آغاز گردید. در این خودرو ها مصرف بنزین افزایش چشمگیری نشان می داد که علت آن ساخت خودروهایی با سطح جلوی عمودی و وسیع قسمت عقبی بریده شده شبیه فرم اتومبیل پیکان بود. در این خودرو ها به علت وجود نقطه جدایش در قسمت انتهایی نیروی درگ بالایی بوجود می آمد. راه حل مناسبی که برای رفع این نقیصه پیشنهاد شد اضافه کردن قسمتی به ناحیه انتهایی و ایجاد فرم دئکی شکل بود.
    در سال 1975 پروفسور (آلبرتومورلی) طرحی برای بدنه ایده آل آیرودینامیک و قابل ساخت ارائه داد. ویژگیهای اصلی چنین طرحهایی عبارتند از تلاش جهت دستیابی به نیروی بالا برنده در حد صفر و نیز نیروی درگ بسیار پایین که در نتیجه پایداری اتومبیل و کنترل بر توزیع نیروهای محوری افزایش می یابد.
    البته طرحهای آیرودینامیک ضعفهایی هم دارند که از جمله آنها تأثیر بادهای جانبی بر روی عملکرد خودرو است که بیشتر از آن چیزی است که مورد انتظار است و نیز انحراف جانبی خودرو تاثیر شدیدی بر پایداری خودرو می گذارد. بر اساس طرح پرفسور مورلی اتومبیلی به نا م E-Autoدر سال 1992 ساخته شد. که با همه بهینه سازی ها این اتومبیل دیفرانسیل جلوی موتور وسط سه نفرهد 1.57 لیتر بنزین در هر صد کیلو متر مصرف می کرد.
    البته طرح پیشنهادی پرفسور مورلی در قسمت آیرودینامیک بسیار تاثیر گذار بود. و نمای جانبی، بسیاری از خودرو های کم مصرف و نیز خودروهای اسپرتی که در سرعت های بالا نیروی درگ مشکلی اساسی بود. شبیه فرم ایده ال پرفسور مورلی است. خودروهای کم مصصرف مانند هوندای هیبریدی اینسانت، پروژه EV1 جنرال موتور و خودروهای اسپرتی مانند انواع مک لارن F1 جانبی کاملاً آیرودینامیکی دارند.
    لازم بذکر است طرحهای آیرودینامیک اغلب زیباتر و از لحاظ ایمنی هم برتری بر خودروهایی با طرحهای قدیمی دارند . در خودروهای آیرودینامیک ارتفاع در پوش موتور کاهش یافته و سطح شیشه جلوی راننده افزایش یافته پس راننده کنترل بهتری دارد. و دید بهتری نسبت به اطراف دارد.

    نتایج چند نمونه طرحهای ایده آل آیرودینامیک:
    یکی ازمحصولات کمپانی جنرال موتور طرحی است به نام آئرو 2002 که بر درگ حمل چهار نفر مسافر در نظر گرفته شده است شیب شیشه جلوی آن 68 و بسیار خوابیده تر از اتومبیل های معمولی است. است. ضریب درگ این بدنه که از جنس فایبر گلاس است معادل رقم باور نکردنی 0.14 (در صد ضریب پسای هواپیما ) است و سطح پیشین آن برابر 1.68 متر مربع است لازم به ذکر که رقم ضریب برای اتومبیل های معمولی در حد 3/.0 تا 4/0 می باشد. و رقم های زیر 3/0 طرحهای بسیار پخته و فنی می باشند.
    توان آئرودینامیک این خودرو و یا به عبارت دیگر توان مورد نیاز جهت غلبه بر مقاومت هوا در سرعت 50 کیلومتر بر ساعت معادل 1/2 اسب بخار می باشد. و مصرف سوخت آن برای هر یک کیلومتر برابر 7/3 لیتر می باشد. از جمله ویزگیهای این طرح زیرین صافی و بسته وجود روپوش روی چرخهای جلو و عقب و شیشه های همسطح بدنه می باشد.
    یک طرح موفق دیگر، اتومبیل پرو ب 4 ساخت فورد می باشد. که مجهز به یک موتور خطی 6/1 لیتری چهار سیلندر است که به طور عرضی در اومبیل کار گذاشته می شود. و باعث چرخش چرخهای جلو می شود. توان آئرودینامیک این خودرو و معادل 5/2 اسب بخار برای حرکت در سرعت 50 کیلومتر بر ساعت می باشد.
    از جمله ویژگیهای این طرح شیشه های همسطح بدنه و شیب 600 شیشه جلو و آینه بغل آئرودینامیک است از دیگر ویژگیهای این طرح محفظه چرخهای جلو است که توسط یک پوسته انعطاف پذیر از جنس ( پلی اتیلن الاستومر) پوشانیده شده و یک حفاظ انحنا دهنده بر روی آن قسمت لاستیک و رینگ که در پشت این پوسته مخفی گشته پوسته را به بیرون انحنا می دهد. و سطح خارجی قوسی دار و آئرودینامیکی را که هوا به راحتی از کنار آن می گذرد. بوجود آورده است همین پوسته باعث کاهش 9 در صدی ضریب پسا شده است.
    طرح دیگری که بین صنعت و دانشگاه شکل گرفته به عنوان ASCC نامیده می شود. این طرح که همکاری دانشگاه کرنفیلد انگلستان و کمپانی لوتوس و شرکت رینارد انجام گرفت. و نشان داد که دسترسی به سطح نهایی مورد نظر در مصرف سوخت اتومبیل با فن آوری فعلی صنایع خودرو سازی کاملاً امکان پذیر است.
    در طرح از نتایج بدست آمده در طراحی و ساخت خودروی EAUTO استفاده زیادی گردید. که نتیجه آن طی 160 مایل با یک گالن بنزین بود. لازم به ذکر است که این بدنه ای از جنس فیر کربن داشت AEROSTABLE Carbon car نامیده می شود که به معنای اتومبیل کربنی هوا سر می باشد.
    در انتها به عنوان یک نمونه عملی و ملموس می توان از RD 1600نام برد که موتور آن با موتور پیکان 1600 یکسان است و فقط دنده پنجم اوردرایو در سیستم انتقال قدرت دارد که در آزمون مصرف سوخت از آن استفاده نشده است پس تنها تفاوت این دو خودرو در بدنه و فرم آئرودینامیک پژو 1600RD است. طبق کاتالوگ دو خودرو مصرف پیکان 1600 در جاده و در هر 100 کیلومتر 2/10 لیتر است که این رقم در پژو 1600RD برابر 5/8 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد. که این کاهش مصرف سوخت را تا حد 90 در صد می توان به فرم آئرودینامیکی بدنه پژو 1600RD نسبت دارد.
    اکنون به عنوان مثال به تحلیل خودروی سمند در نرم افزار Ansys می پردازیم. ابتدا به دلیل اینکه در این پروژه با سیال هوا سروکار داریم. در قسمت راه انداز prodeuct selsction عبارت Mechaniccal Flotron را انتخاب کرده و با دستور RUN وارد نرم افزار می شویم.

    کلیه نقاط را با توجه به اندازه خود وارد کرده و ok می کنیم. با وارد کردن نقاط خودرو ، خطوط دور خودرو را ترسیم و همانند اتومبیل نقاطی را که در آن تنش وجود دارد. Filet بندی می کنیم.

    در مرحله بعد مدل را در صفحه ایجاد کرده، می دانیم که این مدل یک مدل صفحه ای است. لازم به ذکر است که برای ایجاد چرخ های اتومبیل دو دایره به صورت صفحه ای در زیر مدل ترسیم کرده و سپس سر دایره را از مدل جدا کرده تا مدل طرح یک اتومبیل به ون چرخ باشد.


    حال نوبت به طراحی تونل باد می رسد. برای ایجاد تونل باد، در اطراف مدل چهار نقطه انتخاب می کنیم. (تونل باد یک صفحه مستطیلی می باشد) اما باید توجه داشت که فاصله جلوی خودرو تا خط عمودی (ورودی جریان در تونل) باید (4/1) طول خودرو فاصله کف خودرو تا خط افقی تونل باد (جاده) به اندازه تایر خودرو ، و ارتفاع تونل باد 6 برابر ارتفاع خودرو در نهایت فاصله عقب خودرو با خط عمودی (خروجی تونل باد) اندازه طول خودرو می باشد. پس از طراحی تونل باد مدل را مش بندی می کنیم.

    مرحله بعد مرحله بارگذاری می باشد. در این مرحله پس از وارد شدن ده به SOLLUTTON باید خصوصیات نیروهای وارده به مدل اعمال شود. مثلاً سرعت باد در خطوط ورودی جریان ، اندازه سرعت ، در خطوط بالا وایین تونل باد که صفر است و فشار در خط خروجی که باز برابر صفر می باشد.
    در ادامه باید خصوصیات سیال تعریف گردد. سیال Air- SI در نظر گرفته می شود. و با مشخصه های
    TEMP…..Adiabatic , TREN…..Transitent

    COMP…..Incompressible , TURB….TUrlUnt
    اکنون وارد مرحله پایانی یهنی حل مسیله و دیدن مسئله می شویم . می توان در قسمت کانتورها، کانتورهای سرعت در جهات Vsum,Y,X وکانتور فشار را مشاهده نمود. مشخصات تونل باد و خودرو ، جهت حرکت باد و بردارهای سرعت فشار از دیگر نتایج حل می باشند که می توان مشاهده کرد.
    لازم به ذکر است که همه ی اشکال و نمودارها در شاخه ی POWER POINT مربوطه وجود دارند.
    __________________


  • کلمات کلیدی :
  • نظر شما( )
    ?

    سه شنبه 87/10/10  ساعت 12:50 عصر

    سلام به دوستان

    به قسمت عناوین آرشیو شده سربزنید اطلاعات زیا دتر ی در این قسمت هست..

     



  • کلمات کلیدی :
  • نظر شما( )
    ?

    سه شنبه 87/10/10  ساعت 12:40 عصر

    روش نصب ANSYS 10.0

    روش نصب ANSYS 10.0


    اگه میخواهید ANSYS رو روی Windows XP نصب کنید باید بهتون این مژده رو بدم که هیچ احتیاجی به سخت افزار اضافی ندارید و با یه کلک ساده میتونید این کار رو انجام بدید.برای اینکه برنامه کار کنه باید یه کارت شبکه داشته باشید که من آخرش هم نفهمیدم این کارت شبکه یه سخت افزار هستش یا نه.
    1) اگه Windows XP دارید باید با نصب یه کارت شبکه مجازی به نصب برنامه بپردازید و فراموش نکنید اگه این کار رو اول از همه انجام ندید به نتیجه نخواهید رسید.
    2) ابتدا برید بهControl Panel و از گوشه سمت چپ بالا گزینه Switch to Classic View رو کلیک کنید البته این کار برای راحتی شماست و اساتید اینارو بهتر میدونند.
    3) روی آی***** Add Hardware دبل کلیک کنید.
    4) دکمه Next رو بزنید.
    5) ازتون یه سوال میپرسه :Have you already connected this hardware to your computer
    گزینه yes I have already رو انتخاب کنید و رو Next کلیک کنید.
    6)از جعبه کشویی پایین صفحه با اسم installed Hardware آخرین گزینه یعنی:
    Add a new hardware device رو انتخاب کنید و دوباره رو Next کلیک کنید.
    7)ازتون یه سوال میپرسه : you want the wizard to do? What do
    گزینه دوم یعنی : (Advanced) رو انتخاب کنید و رو Nextکلیک کنید.
    از پنجره کشویی با اسمCommon hardware types گزینه Network adapters رو انتخاب کنید و روی Next کلیک کنید.
    9)از پنجره سمت چپ یعنی:Manufacturer
    گزینهMicrosoft
    و از پنجره سمت راست یعنی:Network Adapter
    Microsoft Loopback Adapter رو انتخاب کنید و رویNext کلیک کنید.
    10)رو Next کلیک کنید.
    11)گزینه Finish رو کلیک کنید. احتیاجی بهReset کردن کامپیوتر نداریم.
    اصولا حالا باید یه آی***** جدید در قسمت پایین سمت راست Desktop با نام Local Area connection ایجاد بشه حالا اگه هم ایجاد نشد نگران نباشید چون اگه تو Show All Connections رو نگاه کنید میبینیدکه یه آی***** جدید به این نام ایجاد شده
    ممکنه بعضی کامپیوترها این نوع Connection رو قبلا داشته باشند .
    حالا بریم سراغCD برنامه خودمون.
    12)داخل CD یه پوشه به نام Crack موجود هستش اونو داخل هاردتون هرجایی که دلتون خواست کپی کنید فقط یادتون باشه که کجاست.
    نکته: البته اسم اینFolder تو Ansys 10 به نام MAGNiTUDE ذخیره شده.
    13) حالا برید تو پوشه کپی شده داخل هارد و فایلansys.dat یا ansys.txt رو با برنامه Notepad باز کنید.
    تو این مرحله ما احتیاج به دوسری کارکتر دایم که من محض احتیاط طریقه به دست آوردنشون رو به دو روش اینجا میارم.
    روش اول:
    برای این کار به ترتیب زیر روی دکمه ها و اسامی ذکر شده کلیک کنید:
    14)Start
    15) All Programs
    16)Accessories
    17)برنامه Command Prompt رو باز کنید.
    در همان خطی که کورسور در حال چشمک زدن هستش بنویسید:ipconfig/all وبعد کلید Enter رو فشار بدید.
    تو چند خط مونده به آخر صفحه سمت چپ نوشته شدهhysical Address
    جلوی اون 6 تادوتایی (12 تا) عدد هستش این اعداد رو یه جایی یادداشت کنیدو به خطوط فاصله توجه نکنید
    البته فکر میکنم این عبارت دوازده رقمی برای همه یکی باشه چون من خودم تو چند تا کامپیوتر امتحان کردم عبارات یکی بودن.
    حالا یه exit بنویسید و خارج بشید یا هر طوری که خودتون صلاح میدونید.
    1 تو خط اول فایلی که با برنامه نوت پد باز کردیم یه کلمه Hostنوشته شده که به جای اون باید شما اسم کامپیوتر خودتون رو قرار بدید.به روش زیر میتونید اسم کامپیوترتون رو پیدا کنید.
    19)دوباره مراحل زیر رو دنبال کنید:
    Start
    روی My computer راست کلیک کنید
    Properties
    Hardware
    Device Manager
    حالا یه پنجره باز میشه که تو خط اول از پنجره کشویییش اسم کامپیوترتون نوشته شده اونو یه جایی یادداشت کنید فرقی نداره با حروف بزرگ باشه یا کوچیک.
    روش دوم:
    داخل CD یه برنامه کوچیک به اسم WinHostIdهستش که میتونید با اون هم اسم کامپیوترتون و هم FLEXID که همون عبارت 12 تایی هیتش رو گیر بیارید
    20)با اجرای برنامه یه پنجره کوچیک بازمیشه که تو خط اولش(HOSTNAME)اسم کامپیوتر و تو خط دوم(FLEXID) همون 12 تایی خودمون هستش.

    بریم سراغ فایل نوت پیمون:
    21) اسم کامپیوترتون رو که یادداشت کردید رو به جای کلمه host تو فایل نوت پدمون جاگذاری کنید
    22)عبارت 12 تایی رو که داشتیم (عبارت هم از حروف و هم از ارقام تشکیل شده)به جای صفرها جاگذاری کنید
    البته این رو بگم که اگه کارت شبکه رو نصب نکنید و قبل اون با استفاده ازCommand Prompt یا برنامه توی CD بخواهید مراحل رو طی کنید چیز درست و حسابی عایدتون نمیشه و تو آخر به بنبست میرسید.
    خط اول باید یه چیزی شبیه این بشه که برای کامپیوتر من شد:

    23)تو خط دوم فایل نوت پد اینطوری نوشته شده:
    "DAEMON ansyslmd "C:\Program Files\Ansys Inc\Shared Files\Licensing\intel\ansyslmd.exe"
    به جای کلمه C باید اسم دایرکتوری یا بهتره بگم درایوی رو که Ansys رو توش نصب میکنید مثلاE رو قرار بدید به این ترتیب این خط به صورت زیر تغییر پیدا میکنه:
    "DAEMON ansyslmd "E:\Program Files\Ansys Inc\Shared Files\Licensing\intel\ansyslmd.exe
    24)حالا فایل رو رو خودش Save کنید و اونو ببندید.
    داخل همون پوشه کپی شده داخل هارد یه برنامه به اسم :keygen.bat هستش اونو اجرا کنید به این ترتیب یه فایل جدید با نام License.dat ایجاد میشه.

    حالا مراحل زیر رو دنبال کنید:
    25)Start
    26)روی My computer راست کلیک کنید.
    27)Properties
    2 روی تب Advanced کلیک کنید.
    29) Environment Variables
    30)New
    یه پنجره باز میشه داخل خانه ها رو به ترتیب زیر پر کنید:
    31) Variable name: ANSYSLMD_LICENSE_FILE
    Variable value: 1055@host
    Host همون اسم کامپیوترتونه.
    رو Ok کلیک کنید و پنجره ها رو ببندید.

    حالا بریم سراغ نصب برنامه:
    32)از تو cd برنامه فایل Setup.exe رو اجرا کنید.
    رو Next کلیک کنید.
    33)گزینه Agree رو انتخاب کنید و Nextرو بزنید.
    برای اینکه برنامه رو روی درایودیگه ای نصب کنید باید اینجا مسیر رو انتخاب کنید یادتون باشه مسیری رو انتخاب کنید که تو خط دوم فایل نوت پدمون به جای حرف C جاگذاری کرده بودیم.
    گزینه Next رو بعد از انتخاب مسیر دلخواه بزنید.
    34)دوبارهNext
    35)دوبارهNext
    حالا برنامه درحال نصب شدن هستش
    بعد از اتمام نصب بلافاصله برنامه نصب License file بالا میآد اگه ازتون انتخاب زبان برنامه رو خواست به دلخواه یکی رو انتخاب کنید و OK رو بزنید.
    36)با زدن دو یا سه تا OK کار رو دنبال کنید.یادتون باشه مبادا تو این مرحله جوابNO رو انتخاب کنید چون مجبور میشید برنامه رو پاک کرده و از نو نصب کنید.
    کمی صبر کنید

    37)تو این مرحله شما برید و فایل license.dat رو که قبلا طبق توضیحات بند 24 ساختیم در مسیر زیر کپی کنید:
    D:\Program Files\Ansys Inc\Shared Files\Licensing
    البته اینو هم بگم که اگه ویندوزتون روی درایو دیگه ای نصب شده باید به جایD اسم همون درایو رو بگذارید مثلا اگه ویندوز روی درایو C نصبه مسیر به صورت زیر درمیاد.
    C:\Program Files\Ansys Inc\Shared Files\Licensing
    البته این کارها برای راحتی هستش و شما میتونید که فایل رو از همون جای اصلیش یعنی داخل پوشه کرک کپی شده در هارد هم انتخاب کنید.

    3 حالا برنامه از شما میخواد که مسیر فایل License رو انتخاب کنید:
    Brows For Location of Existing License File
    39)شما باید با انتخاب مسیر توضیح داده شده در بالا یا هر جایی که میدونید فایلتون اونجاست انتخاب رو انجام بدیدو Next یا Open رو بزنید
    40)برنامه یه پیغام خطا به شما میده که License file انتخاب شده به قولی تکراری هستش
    رو Ok کلیک کنید دوباره پنجره انتخاب باز میشه بهش توجهی نکنید و رو Cancel کلیک کنید نیازی به ایجاد کپی از License file و تغییر نام اون و ذخیره کردنش تو جای دیگه نیست.
    41)حالا روFinish کلیک کنید.
    نمیدونم قبل Finish یه Ok بو د یا نه اگه بود اونم کلیک کنید.

    42)حالا شما باید یه کپی از License.dat خودمون بگیرید و اونو تو مسیر زیر Paste کنید
    D:\Program Files\Ansys Inc\Shared Files\Licensing\Intel
    البته همون طوری که بالا چند بار گفتم ممکنه تو کامپیوتر شما به جای D حرف دیگه ای باشه.
    حالا مراحل زیر رو دنبال کنید:
    43)Start
    44)All Programs
    45)ANSYS FLEXlm License manager
    46)برنامه FLEXlm LMTOOLS Utility رو اجرا کنید.
    جلوی شکل کره زمین دو تا کزینه هستش فکر کنم پایینی رو انتخاب کنید که به طور پیش فرض هم همون انتخاب شده.
    47)تبConfig Services رو انتخاب کنید.
    وسط صفحه سه تا دکمه Browse میبینید روی اولی کلیک کنید و فیلlmgrd.exe رو از مسیر زیر انتخاب کنید:
    D:\Program Files\Ansys Inc\Shared Files\Licensing\intel\lmgrd.exe
    4 روی دکمه Browse دوم کلیک کنید و License file خودمون رو از مسیر زیر یا هر مسیری که خودتون میدونید فایلتون اونجاست انتخاب کنید.
    D:\Program Files\Ansys Inc\Shared Files\Licensing\Intel\license.dat
    باز هم میگم به جای D میتونه حرف دیگه ای درایو ویندوزتون باشه.
    دکمه Browse سومی هیچ به درد نمیخوره و بهتره ولش کنید.
    روی یکی دیگه از تب ها کلیک کنید ازتون میپرسه که آیا تغییرات رو ذخیره کنم رو Ok کلیک کنید و از برنامه خارج بشید.

    49)کامپیوترتون روReset کنید
    بعد از بالا آمدن ویندوز صبر کنید تا آی***** Local Area Connection در گوشه سمت چپ پایین Desktop ظاهر بشه. ممکنه تو بعضی از کامپیترها به خاطر تنظیمات شخصی این آی***** ظاهر نشه خلاصه یه خورده صبور باشید تا بالا بیاد.
    حالا میتونید برنامه رو راه اندازی کنید
    اگه پیغام خطایی مبنی بر پیدا نکردن License file یا عدم توانایی در خونده شدنش یا هر چیز دیگه ای داد برنامه رو ببندید ودوباره راه اندازی کنید. خود من یه بار برام اینجوری پیش اومد.
    اگه باز هم نشد برنامه رو پاک کنید و دوباره با دقت بیشری نصب کنید.
     



  • کلمات کلیدی :
  • نظر شما( )
    ?

    سه شنبه 87/10/10  ساعت 12:35 عصر

    کتاب برای دانلود ...مهندسی مکانیک

     

    حل المسائل انتقال حرارت هولمن

     
     
     
     

     size : 24242 KB

     publisher : p.s.m.e mekanik.ir

     no diion found!

     

     

    حل المسائل کتاب دینامیک جی . ال . مریام - ویرایش پنجم

     

     type : torrent file

     size : unknown

     publisher : p.s.m.e mekanik.ir

     

     

     

     

    مدل کردن در مهندسی مکانیک و مکاترونیک

     size : 14481 KB

     publisher : p.s.m.e mekanik.ir

    Modelling in Mechanical Engineering and Mechatronics: Towards Autonomous Intelligent Software Models
    Book Deion
    Modelling is an activity that is found in every domain of research and science, and takes place even when we are not aware of it. The role of modelling and the quality of models are extremely important not only in engineering but for science in general.

    Modelling in Mechanical Engineering and Mechatronics presents a model-centred approach focusing on distributed development and use of autonomous intelligent software models, particularly the efficiency of the models, and their interaction and integration into distributed autonomous intelligent systems. In order to systematise the available knowledge, a domain ontology is presented; a subset of which is used to create a modelling theory based on knowledge and experience in the areas of software engineering, mechanical engineering and mechatronics. This holistic view of modelling explains the purpose and the essence of modelling, as well as the benefits that are to be expected. It discusses the relations to other branches of engineering and science and as a result, it demonstrates strategies, methods and tools for unleashing the full power of modelling.
    Modelling in Mechanical Engineering and Mechatronics considers the viewpoints of many different experts: the modeller, engineer, system architect, software developer, and users of the models and as such will be of interest to all these people. Moreover, it attempts to bridge the gaps between modelling, engineering, computer science, knowledge representation, software engineering, model integration, standardisation and production engineering. The aim is to instruct the reader how to efficiently simulate sophisticated products and processes in mechanical engineering in view of their continuously increasing complexity in a modern knowledge-based society.
    About the Author
    Dr Avgoustinov is a lecturer at the Institute of Production Engineering/CAM, Saarland University which is where he gained his Ph.D. in 1997. During a professional career of twenty years, he has acquired experience in the areas of undergraduate and graduate teaching, modeling, software development (3D-visualization, information exchange, web-based services, product and process simulation, etc.), software architecture and integration, information exchange, virtual and mixed reality, modeling for medical purposes, information technology consulting in the area of mechanical and production engineering and others.

    مقاومت مصالح پوپوف

     

     

     size : 31947 KB

     
    Publisher: Prentice Hall 
    Number Of Pages: 727 
    Publication Date: 1990-01-01 
    ISBN-10 / ASIN: 0132792583 
    ISBN-13 / EAN: 9780132792585 
    Binding: Hardcover 

    Book Deion

    This book presents a comprehensive, cross-referenced examination of engineering mechanics of solids. Traditional topics are supplemented by several newly-emerging disciplines, such as the probabilistic basis for structural analysis, and matrix methods. Although retaining its character as a complete traditional book on mechanics of solids with advanced overtones from the first edition, the second edition of Engineering Mechanics of Solids has been significantly revised. The book reflects an emphasis on the SI system of units and presents a simpler approach for calculations of axial stress that provides a more obvious, intuitive approach. It also now includes a greater number of chapters as well as an expanded chapter on Mechanical Properties of Materials and introduces a number of avant-garde topics. Among these topics are an advanced analytic expression for cyclic loading and a novel failure surface for brittle material. An essential reference book for civil, mechanical, and aeronautical engineers

     

    مجله پاپیولار مکانیک

     size : 30336 KB

     publisher : p.s.m.e mekanik.ir

     Popular Mechanics - August 2008 
    by Popular Mechanics Magazine

    Magazine: Popular Mechanics
    Language: Inglês
    Date: 08/2008
    Format: PDF
    Pages: 134
    Size: 28,93 mb
    Scan&PDF: Antfer

     

     

     



  • کلمات کلیدی :
  • نظر شما( )
    <   <<   11   12   13   14   15   >>   >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    سایت های معتبر در مورد انرژی
    سایت سانا.آی آر
    سلام
    انجمن های مختلف فقط با یک کلیک!
    آکومولاتور
    کتیا
    نرم افزار Fluent
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

      [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

    یــــاهـو
    کل بازدید
    150242
    بازدید امروز
    49
    بازدید دیروز
    37
     Atom 
     RSS 

     درباره خودم

    Tecnology Of  Mechanic

    این وبلاگ شامل کتب الکترونیکی ..عکس ... فیلم مکانیک...مقاله ...پایان نامه ... مکانیک ....

     لوگوی وبلاگ

    Tecnology Of  Mechanic

     دسته بندی یادداشت ها

    word . آباکوس ورژن 6.8 . ال90 . الکساندر فلمینگ (داستان پنی سیلین) . انرژی های نو . انواع چرخدنده . خرید کتاب مهندسی مکانیک . دانلود کتب مهندسی مکانیک . دوست . سیستم انتقال قدرت دو کلاچه . سیستم انتقال قدرت دوکلاچه . کولر اتومبیل . نقاشیهای بسیار زیبا بر روی دیوار .

     آرشیو

    آبان 1387
    آذر 1387
    دی 1387
    بهمن 1387
    اسفند 1387
    فروردین 1388
    تیر 1388
    شهریور 1388
    شهریور 88

    آوای آشنا

    اشتراک